085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Als Senior Technisch Applicatie Beheerder met ruime Linux ervaring beheer je naast financiële applicaties ook een aantal andere applicaties, zowel Windows als Linux, al dan niet draaiend binnen een Docker. Om deze functie goed in te vullen is belangrijk dat je sensitief bent en communicatief zeer vaardig.

De klant

Onze klant is onderwijsinstelling die gaat voor kwaliteit en innovatie. Hierbij wordt er veel samengewerkt met andere nationale- en internationale instellingen om te komen tot betere oplossingen op het gebied van automatisering. De afdeling waar je komt te werken bestaat uit ongeveer 20 personen met de functies Applicatiebeheerder en (front-end) developer.

Het applicatiebeheer kent twee disciplines, te weten Business- en Onderwijs applicaties. Iedere discipline is verantwoordelijk voor het technische beheer en neemt deel aan ICT-projecten. Er is een bewuste knip gemaakt tussen functioneel beheer en technisch beheer. Functioneel beheer is uitdrukkelijk belegd binnen de directies. Binnen Applications heeft iedere technische applicatiebeheerder een sparringpartner.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Dagelijks beheer: uitlezen van de logbestanden en het oppakken van incidenten;
  • Proactief beheer: Problemen bijtijds signaleren en verbeteringen voorstellen in samenwerking met andere collega’s binnen en buiten de afdeling. Het (met Ansible) automatiseren van veel voorkomende handelingen;
  • Functioneel beheerders technisch ondersteunen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Het gebruikersbeheer van één applicatie valt wegens het vier ogen principe onder de verantwoordelijkheid van de Technisch Applicatie Beheerder.

Het meedraaien in projecten op het gebied van upgrades van de financiële applicaties. Het liefst loop je op de zaken vooruit, dus je test de applicaties die je beheert met regelmaat en bent waakzaam voor problemen die zich kunnen voordoen. Dagelijks lees jij de logbestanden uit en pak je de eventuele incidenten op. Je lost deze zo snel mogelijk op en als er vragen zijn, geef je daar antwoord op. Daarnaast zorg je voor up-to-date documentatie, waardoor medewerkers na veranderingen direct aan de slag kunnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het onderhouden van een goede samenwerking met de functioneel beheerders.

Hard skills

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Gedegen kennis van Linux (RHEL 6/7);
  • Kennis van Apache/Nginx/Tomcat/IIS;
  • Kennis van Bash en Python scripting;
  • Kennis van Infor ERP LN is een pré;
  • Kennis van Ansible is een pré;
  • Kennis van financiële processen is een pré.

Soft skills

Je staat met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel in je werk en bent betrokken bij wat je doet. Structuur en prioriteiten bepalen en het om je heen verzamelen van mensen en middelen gaan je goed af. Het feit dat je een duidelijke, overtuigende manier van communiceren hebt, draagt daartoe bij. Jij staat open voor anderen en pakt veranderingen flexibel op. Omdat applicatiebeheer ook buiten kantooruren doorgaat, ben je bereid om mee te draaien in consignatiediensten.

Deadline

30 januari 2019

Referentie

808

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager