085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Werken op onze ICT-afdeling is een unieke kans om dagelijks maatschappelijk relevant bezig te zijn. Dit is allesbehalve saai. In de zorg zijn wij bezig met een technische inhaalslag waarbij wij jou nodig hebben. Samen met je collega’s draag je de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor onze cliënten en onze medewerkers. Jouw inzet doet er echt toe en voegt ook echt wat toe. Wij zijn op zoek naar een systeembeheerder, die waarde hecht aan ruimte om zelf regie te voeren in je dagelijkse werk.

De klant

Onze eindklant is een zorginstelling die in geheel Nederland actief is. Men is volledig gericht op het ontzorgen van de cliënten. Er heerst een open cultuur waarbij eenieder gerespecteerd en gewaardeerd wordt.

Taken en verantwoordelijkheden

Samen met 20 collega’s zorg je voor een hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid van de ICT-infrastructuur. Als systeembeheerder ben je primair verantwoordelijk voor het beheren en documenteren van jouw onderdelen alsmede het ontwerpen en implementeren van nieuwe onderdelen. Aan deze systemen liggen overeengekomen prestatiekenmerken ten grondslag zoals performance, beschikbaarheid, bedrijfszekerheid en beveiliging. Je onderhoudt contacten met andere afdelingen over incidenten, nieuwe releases en testplannen. Je lost tweede- en derdelijns incidenten op en draait mee in projecten.

Hard skills

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke rol/functie. Daarnaast verwachten we dat je:

  • Kennis/ervaring hebt met Windows 2008, 2012 en 2016;
  • Kennis/ervaring hebt met SCCM;
  • Kennis hebt van Microsoft Azure, Office 365 en Intune (pré);
  • Kennis/ervaring hebt met werken conform ITIL (Prince2 is een pré);
  • Ervaring hebt met het aansturen en regisseren van leveranciers;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunt functioneren;
  • Communicatief bent ingesteld, en kunt communiceren met zowel eindgebruikers als management.

Soft skills

De volgende competenties typeren jou: klantgericht, initiatiefrijk, flexibel, nauwkeurig en gestructureerd kunnen werken.

Deadline

30 januari 2019

Referentie

876

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager