085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

De functioneel beheerder maakt deel uit van een klein IT-team. Een team dat een leidende positie heeft in de business transformatie en zich vaak beweegt op het tactische en strategisch niveau.

De klant

Onze klant is een landelijk opererend bedrijf binnen de retail en bestaat uit een hoofdkantoor, een distributiecentrum en een groot aantal winkels. Binnen deze winkels wordt gewerkt met franchisers die zorgen voor de juiste klantbeleving.

Taken en verantwoordelijkheden

In 2019 staan een aantal grote transformatie projecten gepland waaronder een ERP-implementatie en een volledig nieuwe opzet van CRM. Als functioneel beheerder heb je een belangrijke inhoudelijke en coördinerende rol in dit soort afdeling overstijgende projecten.

Als functioneel beheerder vorm je de spil tussen de business en de IT-organisatie. Je zorgt ervoor dat de vragen vanuit de organisatie vertaald worden naar specifieke en concrete IT-oplossingen die snel kunnen worden geïmplementeerd. Daarbij vervul je een sleutelrol tussen de interne organisatie en de leverancier.  Je verricht beleidsondersteunende werkzaamheden en ontwikkelt voorstellen voor nieuwe of verbeterde richtlijnen en functionaliteiten. Je schrijft systeemhandleidingen, bewaakt de performance van het systeem en ondersteunt gebruikers bij het juiste gebruik van informatiesystemen. Je neemt deel aan overleggen met gebruikers om goed inzicht te krijgen in de verwachtingen van onze interne organisatie. Tevens ben je gewend om te schakelen met leveranciers.

 

Hard skills

Je bent toe aan een tweede stap in je carrière, hebt ambitie en vindt het een uitdaging mee te werken aan de transformatie van het bedrijf. Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van informatica;
  • Je hebt kennis van methodieken als BiSL en ITIL;
  • Kennis van de retail is een pré.

 

Soft skills

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed luisteren en samenwerken;
  • Je beschikt over gedegen vakmanschap, gezonde daadkracht en kunt grensverleggend denken;
  • Je bent analytisch sterk, klantgericht, zelfsturend, creatief en beschikt over een uitstekend probleemoplossend vermogen.

 

Deadline

31 juli 2019

Referentie

921

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager