085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

In het team Service en Beheer zorg je er samen met zestien collega’s voor dat de IT-infrastructuur up-to-date is en blijft. Omdat de klant bijna alle software zelf ontwikkelt, komt daar heel wat bij kijken. Je zult een afwisselende, ondersteunende, meewerkende of adviserende rol spelen in verschillende projecten.

De klant

Onze eindklant is een innovatieve organisatie. De klant ontwerpt, ontwikkelt en realiseert bijna alle applicaties zelf. Alles wordt in het werk gesteld om klanten goede service te verlenen en medewerkers maximaal in hun werkzaamheden te ondersteunen. 

Taken en verantwoordelijkheden

Jij handelt proactief, voorziet en voorkomt problemen, analyseert calamiteiten en lost deze op, voert wijzigingsverzoeken uit, adviseert en controleert (een of meerdere van de) verschillende onderdelen van de IT-infrastructuur. Denk hierbij onder andere aan het netwerk, de (gevirtualiseerde) servers en – applicaties, interfaces, internet, externe connecties, telefonie, storage en back-up.
 
Dit werkveld is enorm breed, er wordt dan ook graag samen met jou gekeken naar de manier waarop je jouw werkzaamheden wilt inrichten.

Hard skills

  • Een technische HBO- of WO-opleiding heeft afgerond (liefst een ICT-opleiding, maar een andere technische opleiding is ook prima);
  • Uitstekende beheersing van Powershell.

Soft skills

  • Nieuwsgierig is en het leuk vindt om met netwerken en systemen te werken;

  • Mee wil denken over en werken aan de beveiliging van onze systemen;

  • Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en daarin verantwoordelijkheid neemt.

Deadline

30 januari 2019

Referentie

988

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Michael Koekebakker

Michael Koekebakker

Account manager / recruiter