085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

In de functie van medewerker operations houd je je bezig met alle operationele zaken rondom verzekeringen. Je werkt samen met de operations manager aan het onderhouden van alle systemen en verbindingen met onze partners en derde partijen. Je zorgt ervoor dat alle processen optimaal werken en houdt toezicht op ontwikkelingen in wet- en regelgeving en de invloed daarvan op onze processen.

De klant

Onze klant is een beursgenoteerde verzekeraar. Met meerdere internationale vestigingen biedt en ontwikkelt men, door hun jarenlange ervaring en uitzonderlijk vakmanschap, de best passende verzekeringen en service op maat voor individuen, families en bedrijven van elke omvang. Ons team zorgt ervoor dat alles rondom de verzekeringen die onze partners verkopen goed geregeld is.

Taken en verantwoordelijkheden

Je hoofdverantwoordelijkheden worden het uitvoeren van polis administratie, het monitoren en ondersteunen van automatische bestandverwerking, het laden van bestanden, het ondersteunen bij de maandelijkse facturatie van onze klanten, het actief bijdragen aan verbeterprojecten voor systemen en processen en het documenteren van processen.

Hard skills

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Goede kennis van Microsoft Office, vooral Excel;
  • Affiniteit met IT.

 

Soft skills

  • Je bent een leuke, ambitieuze, resultaatgerichte en gedreven persoonlijkheid;
  • Je kunt eenvoudig veel informatie over veel vakgebieden verwerken en interpreteren. Bijvoorbeeld over verkoop, operationeel, IT, compliance en legal;
  • Je bent communicatief en verbaal sterk;
  • Je kunt jezelf terugvinden in de volgende trefwoorden: teamplayer, hands-on, flexibele instelling, initiatiefnemer, relativeringsvermogen en hard werken.

Deadline

31 juli 2019

Referentie

1093

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager