085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Als Medior System Engineer ga je niet alleen problemen oplossen, maar ook actief bijdragen aan transities, migraties en upgrade projecten. Je hebt reeds ervaring opgedaan met beheeractiviteiten op serverniveau en het uitvoeren van meerdere projecten tegelijkertijd. 

De klant

Onze eindklant is een consultancybedrijf die verantwoordelijk is voor het beheren van klantomgevingen. Door de verschillende infrastructuren van diverse klanten is er altijd leven in de brouwerij. Samen met jouw collega’s is het streven de omgevingen zo optimaal te beheren en optimaliseren.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Je waarborgt de infrastructurele continuïteit van de klanten;
  • Je signaleert problemen en knelpunten, en adviseert dan deze klanten over innovatie en structurele oplossingen;
  • Je schrijft voorstellen voor infrastructurele wijzigingen;
  • Je managet klantverwachtingen door correcte en tijdige communicatie;
  • Je zorgt voor een up-to-date klantbeheerdocumentatie.

Hard skills

Wij zoeken professionals met een brede kennis (meer generalist dan specialist). Niet per se HBO geschoold, maar wel een flinke dosis gezond verstand. De ideale kandidaat heeft bij voorkeur ervaring binnen IT dienstverlenende organisaties waardoor je ervaring hebt in het schakelen tussen verschillende klanten en met grotere organisaties (500+).

Kennis op ondersteunend niveau van Windows Server 2012 en/of 2016, Citrix inclusief Netscaler, RES, Hyper-V, VMware ESX(i)/vSphere, Microsoft Office 2013/2016. Tevens ervaring met het schrijven van impact- en risicoanalyses t.b.v. changes.

Wensen: Azure, Office 365, SCCM, VMware.

Soft skills

Accuraat, plannen, mondeling en schriftelijk sterk (NL/EN), overtuigend, analytisch, accountable, risicobewust, samenwerken.

 

Deadline

31 juli 2019

Referentie

1170

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager