085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Onder begeleiding van je collega’s ga jij je ontwikkelen in deze rol. Je gaat kennismaken met de werkwijze van de gebruikers, zodat je op jouw beurt hen straks kan helpen om zo efficiënt en effectief mogelijk te werken met bestaande en nieuwe softwareapplicaties. De essentie van deze rol is dat je vanuit het werkproces van de business redeneert en over de grenzen van de applicaties heen leert kijken.

De klant

Onze eindklant is een internationaal advocatenkantoor.

Taken en verantwoordelijkheden

Je verdiept je in de zogenaamde lifecycle van de documenten en alle werkprocessen en applicaties die dit betreft. In sommige gevallen zal het nodig zijn dat je de doorontwikkeling van een applicatie vanuit functioneel perspectief beargumenteert, en op andere momenten ontkom je niet aan een aanpassing van juist het werkproces. Ook leer je de gebruikers om optimaal gebruik te maken van de applicaties die reeds tot hun beschikking staan. Je zult nauw samenwerken met jouw leveranciers en technische collega’s, om zo tot de beste oplossingen te komen.

 

Hard skills

  • WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Een vooropleiding als Business Informatics is een pré;
  • Affiniteit met de advocatuur is een pré.

Soft skills

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels);
  • Je kan goed luisteren en samenwerken;
  • Je beschikt over gedegen vakmanschap, gezonde daadkracht en kunt grensverleggend denken;
  • Je bent analytisch sterk, klantgericht, zelfsturend en creatief.

 

Deadline

5 augustus 2019

Referentie

1207

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager