085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

De essentie van deze rol is dat je vanuit het werkproces van de business redeneert en over de grenzen van de applicaties en de huidige processen heen kijkt. Concreet betekent dit dat je in sommige gevallen doorontwikkeling van een applicatie vanuit functioneel perspectief beargumenteert en op andere momenten ontkom je niet aan een aanpassing van juist het werkproces.

De klant

Onze eindklant is een internationaal advocatenkantoor.

Taken en verantwoordelijkheden

Je vertegenwoordigt de stem van onze gebruikers. Je weet als echte communicator en stakeholdermanager ook gemeenschappelijke grond te vinden met jouw gebruikers, leveranciers en collega’s, om zo tot de beste oplossingen te komen. Data-analyse ondersteunt jou hierbij. Doordat je de business zo goed begrijpt, kan je hun dagelijkse praktijk vertalen naar innovatie en verbeteringen op het gebied van de applicaties die onder jouw hoede vallen. Ook leer je hen optimaal gebruik te maken van de applicaties die reeds tot hun beschikking staan. Deze stroom van continue verbeteringen breng jij op gang en weet je in onze organisatie op de juiste manier te begeleiden.

Hard skills

  • WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Ervaring met Codex zou mooi zijn;
  • Je hebt kennis van methodieken als BiSL en ITIL;
  • Kennis van de advocatuur is een pré

 

Soft skills

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels) en kunt goed luisteren en samenwerken;
  • Je beschikt over gedegen vakmanschap, gezonde daadkracht en kunt grensverleggend denken;
  • Je bent analytisch sterk, klantgericht, zelfsturend en creatief.

 

Deadline

29 november 2019

Referentie

1198

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager