085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Je bent zowel werkzaam bij het delivery team als de servicedesk. Zie verder ‘Taken en verantwoordelijkheden’.

 

De klant

Onze eindklant is een serieuze IT leverancier die verantwoordelijk is voor een groot aantal ICT omgevingen van klanten. Het is een jonge, platte en gezonde organisatie met een aantal afdelingen waaronder servicedesk, delivery, development, marketing en sales. Zij zoeken uitbreiding zowel op de servicedesk als bij delivery.

Taken en verantwoordelijkheden

Op de servicedesk ben jij onderdeel van het team dat de klanten en partners ondersteunt bij hun technische problemen en supportvragen. Je begrijpt de noodzaak van het goed en adequaat registreren van je werk en je vindt klanttevredenheid erg belangrijk. Wij zijn op zoek naar iemand die oplossingsgericht is, zich kan inleven in de klant en deze waar nodig adviseert. Samen met andere collega’s ben je er verantwoordelijk voor dat de klanten zorgeloos kunnen werken en zich kunnen bezighouden met hun core business.
Binnen het cloud delivery team werk je dagelijks met de allerlaatste technologieën om dit groeiende platform zo stabiel en groot mogelijk te maken. Je houdt je daarnaast binnen deze dynamische omgeving bezig met migraties van on premise omgevingen naar de cloud. Hiervoor beschik jij over de nodige kennis van bedrijfsapplicaties op het Windows platform. Behalve het implementeren van nieuwe omgevingen, ben je ook bezig met het beheren en uitbouwen van bestaande klantomgevingen.

Hard skills

 • Minstens 5 jaar werkervaring met server- en/of werkplekbeheeractiviteiten;
 • Bereid zijn flexibel om te gaan met variërende werktijden;
 • Je bent een echte teamspeler;
 • In het bezit van relevante certificering;
 • Kennis van en ervaring met één of meer van de volgende onderwerpen:
  • Windows Server 2012 en 2016
  • Office 365, Exchange en Skype for Business
  • Microsoft SQL Server
  • Applicatievirtualisatie
  • RES ONE Workspace / Automation Manager
  • Citrix (XenDesktop / XenApp 7.X)
  • Active Directory
  • Powershell
  • Automation

Soft skills

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must;
 • Een goede beheersing van de Engelse taal is een sterke pré.

 

Deadline

14 november 2019

Referentie

1226

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager