085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Als DevOps engineer werk je voor één of meerdere productlijn(en) en kom je in een DevOps team te werken. Met jouw ‘automate first’ mentaliteit neem je samen met je collega DevOps Engineers de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van de op te leveren softwareproducten te optimaliseren. Je stelt richtlijnen op voor de exploitatie van een applicatie en je realiseert en borgt de uitvoering hiervan in het gehele proces, vanaf initiatie tot en met productie.

Vervolgens transporteer je samen met je collega DevOps Engineers de applicatie naar de omgevingen en monitor je of die beschikbaar is en correct functioneert. Dit houdt in dat je voor de verschillende omgevingen bouwt, test en uitvoert. Je houdt intensief contact met de andere DevOps engineers, zodat jullie het maximale uit alle ontwikkelingen halen en zicht houden op de business doelstellingen waaraan wordt gewerkt.

De klant

Vol trots maken zij al ruim veertig jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken hun software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken ze o.a. volgens de agile en LEAN methode. Bij de koffie-corner babbel je regelmatig even met collega’s, ze hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Ze zijn kritisch naar elkaar, leggen de lat hoger dan de concurrenten en vragen hun klanten of ze de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen ze samen, in een sterk teamverband. Ze helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Hun kernwaarden: Altijd Helder, Samen, Leren Loont en Persoon Gedreven zijn hierin hun leidraad.

Aanbod: 

 • Opleidingstraject tot DevOps engineer;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn o.a. een dertiende maand, premievrij pensioen;
 • Aandacht en ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingen;
 • Initiatief, ondernemerschap en lef worden gewaardeerd en gestimuleerd;
 • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen;
 • Collegialiteit en samenwerking staan voorop in de teams.

Taken en verantwoordelijkheden

De juiste mindset voor hun DevOps engineer is een nieuwsgierige houding; je willen en kunnen verdiepen in zowel de beheer- en operationele aspecten als in scripting en coding. Het is van belang dat je ervaring hebt opgedaan met IT systeembeheer en applicatiebeheer, open source ervaring en dat je bereid bent om te leren om te kunnen coderen en scripten.

Hard skills

 • AWS (basis kennis);
 • Docker (basis kennis);
 • Linux;
 • Java;
 • Je bent bekend met Agile, Microservices, Continuous Integration, Continuous Delivery, ‘Infrastructure as a code’ en ‘immutable infrastructure’;
 • Je hebt een ‘automate first’ mentaliteit;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Soft skills

 • Je hebt een ‘automate first’ mentaliteit.

Deadline

30 april 2020

Referentie

1414

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Tariq Wijnants

Tariq Wijnants

Account manager / recruiter