085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Jij bent onderdeel van het team Services & Integration. Dit multidisciplinaire team richt zich op het ontwikkelen van middleware waardoor (onder andere) verschillende applicaties en services aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Hiervoor gebruiken ze Oracle Fusion Middleware (OFM). Aan jou de taak om alles wat de ontwikkelaars maken te testen op functionaliteit en, wanneer relevant, gebruiksvriendelijkheid.

Dit doe je zelfstandig en van A tot Z. Hieronder verstaan ze dat je start met een intake, de strategie bepaalt, testdoelen stelt en een logisch testontwerp uitwerkt, voordat je daadwerkelijk start met testen. Zo weet je zeker dat je een complete en juiste testcase uit kunt voeren. Tijdens de uiteindelijke testfase leg je alles duidelijk vast en beoordeel je de resultaten. Dit koppel je terug aan het team zodat de vervolgstappen in gang kunnen worden gezet. 

Naast het uitvoeren van de testwerkzaamheden, ben je een eerste aanspreekpunt voor je collega’s. Je deelt jouw kennis en hebt zo een belangrijke bijdrage aan de groei van het team.

De klant

Onze klant wil een digitale zorgverzekeraar worden, zodat zij haar klanten ook in de toekomst goed kan bedienen. Iedere dag werken zij dan ook hard aan de digitalisering van de services die ze bieden en de processen die deze services ondersteunen. Dit doen ze vanuit verschillende pijlers die vallen onder Datacare. De afdeling ICT zorgt voor de ruggengraat van de organisatie door alle applicaties en software te ontwikkelen, integreren en beheren. Er is zoveel te doen en nog zoveel verschil te maken, dat de grootste uitdaging vooral is om het juiste te blijven doen. Focus houden en datgene doen waarmee ze direct en indirect een bijdrage leveren aan zinnige, betaalbare zorg!

Taken en verantwoordelijkheden

Jij hebt niet alleen al veel ervaring opgedaan als tester, maar bent ook bekend met relevante zaken zoals wet- en regelgeving, compliance en continuïteit. Daarnaast houd je constant de kosten in de gaten en volg je de geldende richtlijnen op het gebied van architectuur. Je bent een communicatieve collega die graag samenwerkt, maar ook zelfstandig meters kan maken.

Hard skills

  • Een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijke functie;
  • Gecertificeerd in TMAP foundation/ISTQB;
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met Agile werkmethodieken;
  • Uitgebreide kennis van verschillende moderne en traditionele testmethodieken;
  • Aantoonbare kennis en ervaring met SoapUI pro, Oracle Fusion Middleware, MulseSoft en SQL.

Soft skills

  • Een goed analytisch vermogen om verbanden te kunnen leggen en kwaliteitsbewust;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een drive om snel kwaliteit te leveren;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Deadline

1 augustus 2020

Referentie

1484

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Tariq Wijnants

Tariq Wijnants

Account manager / recruiter