085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Onze klant is de pionier in complexe Azure-oplossingen. Excelleer als Azure Cloud Consultant door je ervaring met IT-infrastructuren en cloudoplossingen. Werk met de nieuwste Azure-oplossingen aan projecten voor internationale en nationale klanten. Verricht en begeleid implementaties en migraties, zorg voor designs en draag innovatieve oplossingen aan. Adviseer klanten en druk je stempel op nieuwe ontwikkelingen door jouw expertise en passie voor technologie.

Als Azure Cloud Consultant werk je voor een variëteit aan (internationale) klanten en zorg je voor functionele en technische ontwerpen, Je bent verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het juiste ontwerp, implementatie en je zorgt voor een goede overdracht naar het beheer team. Het is jouw rol om mee te denken over de verdere ‘versaasing’ van IT landschappen, zowel op het gebied van Azure, Hybrid Cloud en Office365. Daarbij volg je actief de markt en trends binnen jouw vakgebied. Je deelt dit ook met je collega’s en bij de klant.

De klant

Al ruim 25 jaar verzorgt onze klant IT Managed Services voor vele middelgrote en grote organisaties, zijn zij ontwikkelaar van hun eigen beheersoftware, de krachtige Business en IT Service Management oplossing voor Managed Services Providers, Cloud Services Providers, Shared Service Centra en IT-afdelingen.

Aanbod

 • Mooie projectopdrachten met veel vrijheid en invloed;
 • Werken binnen interessante klantomgevingen om je expertise op hoog technisch niveau te ontwikkelen en te houden;
 • Het volgen van Microsoft trainingen in binnen- en buitenland;
 • Een ambitieuze organisatie om je volop te ontwikkelen en jouw stempel te drukken op de Azure-services.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben je een expert op het gebied van Microsoft Azure oplossingen? Wil je met de nieuwste Azure-oplossingen werken binnen verschillende complexe omgevingen? Word dan ‘cloud-sparringpartner’ voor de klanten van onze klant.

Hard skills

 • HBO (ICT) opleiding / denkniveau;
 • Ervaring (technisch);
 • Ruime ervaring met Microsoft-technologieën. Azure, O365, Windows Server 2016 en Azure;
 • Ruime ervaring met virtualisatie oplossingen (Hyper-V en/of VMWare);
 • Een degelijke achtergrond in en ervaring met IT-infrastructuren en cloud computing oplossingen;
 • Ervaring met het schrijven van technische en functionele ontwerpen voor complexe omgevingen;
 • Kennis van ITIL en ervaring met projectmatig werken (Prince2);
 • In bezit van up-to-date certificering(en) op het gebied van bovenstaande.

Soft skills

 • Analytisch sterk;
 • Communicatief vaardig;
 • Oplossingsgericht;
 • Zelfstandig.

Deadline

30 oktober 2020

Referentie

1531

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Michael Koekebakker

Michael Koekebakker

Account manager / recruiter