085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Dagelijks houd jij je bezig met alle voorkomende werkzaamheden ten behoeve van de afdeling zoals installatie, beheer en onderhoud van systemen, software, hardware en netwerk. Het ondersteunen van medewerkers bij vragen en het oplossen van problemen. Het documenteren, coördineren en beheren van alle zaken die te maken hebben met AVG-wetgeving. Je bent op meerdere gebieden inzetbaar en houdt van een gevarieerde baan.

De klant

Onze eindklant is een internationaal bedrijf dat trucks en trailers levert van merken zoals MAN, Iveco en Toyota. Met het ready-to-go concept, de hoge kwaliteitsstandaard en internationale vestigingen en dealerschappen zijn zij uniek in de branche. Het is een dynamische onderneming en zijn continue bezig met de verdere ontwikkeling en optimalisatie van de organisatie.

Aanbod

Onze klant is een dynamische organisatie en biedt een interessante functie binnen een internationaal georiënteerde omgeving. Serieuze, enthousiaste en flexibele vakmensen hebben een goede toekomst binnen deze organisatie. Naast een goed marktconform salaris, pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO tweewieler en motorvoertuigen, bieden zij een goede werksfeer en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.

Taken en verantwoordelijkheden

Als senior ICT systeembeheerder werk je nauw samen met de ICT manager. Als onderdeel van het team ben je o.a. verantwoordelijk voor hun eigen datacenter waar de locaties in binnen- en buitenland gebruik van maken,  servermigraties en het bouwen en onderhouden van het netwerk. Zij zoeken iemand die zich vastbijt in problemen en proactief op zoek gaat naar de beste oplossingen voor de organisatie!

Hard skills

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding op het gebied van Informatica;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met het beheren van IT omgevingen;
 • Redelijke tot zéér goede kennis van:
  • Windows 10 & Microsoft Office 2013/2016/2019 & MS O365;
  • Microsoft Active Directory;
  • Microsoft RDS;
  • Windows server 2012/2016/2019;
  • SQL kennis (configuratie en beheer).
 • Je hebt globale kennis van Networking, Storage, Firewall, routeringen, VMware NSX;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Soft skills

 • Je bent communicatief sterk, gedreven, resultaat- en klantgericht;
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en laat je niet beperken door kantoortijden;
 • Je bent bereid om eens in de zoveel tijd stand by diensten te draaien.

Deadline

15 december 2020

Referentie

1576

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Tariq Wijnants

Tariq Wijnants

Account manager / recruiter