085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Bijna 25.000 studenten en 6.000 docenten. Het Identity en Access Management rondom deze ruim 30.000 identiteiten? Daarvoor ben jij verantwoordelijk. Inderdaad, een hele uitdaging. Maar je weet waarvoor je het doet: het faciliteren van baanbrekend internationaal onderzoek. Je maakt onderdeel uit van een algemeen ICT-team dat breed inzetbaar is en dé schakel is tussen de opdrachtgevers, de gebruikers en de ICT-organisatie. Zijn er specifieke wensen omtrent identiteiten binnen een bepaald onderzoek? Of moeten er gebruikers toegevoegd worden aan een digitale leeromgeving? Dan gaan jullie het gesprek aan en helpen jullie de wensen te realiseren binnen de kaders van betrouwbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit.

Vanuit iedere faculteit kan er een beroep op je worden gedaan. Worden er nieuwe tools geïntroduceerd binnen de universiteit? Grote kans dat die een inlogfunctie hebben. Wat betekent dat jij weer aan zet bent. Zo beweeg je je voortdurend over de gehele frontlinie van innovatie binnen een toonaangevende universiteit. Daarbij werk je onder andere samen met onderzoekers, studenten, architecten, en informatie- en projectmanagers. Extra leuk is dat je in een omgeving opereert die voortdurend in beweging is en vernieuwt, zowel op het gebied van functionaliteiten als werkprocessen. Applicatiebeheer on the edge? Dit is het.

De klant

Deze internationale topuniversiteit heeft een sterk fundament. Zij combineren wetenschap, ontwikkeling en ontwerp. Onze eindklant levert onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse. Generaties ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in het bedrijfsleven en in de sociale context. De wetenschappelijke staf van deze Universiteit bestaat uit ruim 3.500 leden en bijna 3.000 promovendi. Samen bedenken en ontwikkelen zij oplossingen, gebruikmakend van technologie om een positieve invloed te hebben op wereldwijde schaal.

Aanbod

 

 • Een vast dienstverband;
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP;
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen;
 • Korting bij zorgverzekeraars;
 • Een flexibele werkweek;
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen;
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen;
 • Een gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof;
 • Aandacht voor gezond en energiek werken.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Applicatiebeheer van Identity en Access Management;
 • In-, door- en uitstroomprocessen binnen Identity en Access Management;
 • Communicatie met diverse stakeholders.

Hard skills

 • Je hebt minimaal HBO-niveau en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring met Identity en Access Management in een grote en complexe organisatie;
 • Je hebt kennis van in-, door- en uitstroomprocessen binnen Identity en Access Management;
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken;
 • Je bent bekend met ITIL, BiSL, LDAP, LDIF, RBAC, Enterprise service bus, XML, SAML en SQL;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Soft skills

 • Je bent communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je hebt een uitstekend analytisch vermogen;
 • Je bent scherp op details.

Deadline

15 februari 2021

Referentie

1595

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Michael Koekebakker

Michael Koekebakker

Account manager / recruiter