085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Als Allround functioneel beheerder IT ben jij verantwoordelijk voor het soepele verloop van alle processen. Verantwoordelijk werk dus, waarbij patiëntveiligheid en collegialiteit hoog in het vaandel staat. Je stemt systemen en werkprocessen op elkaar af om de organisatie te kunnen verbeteren.

De klant

De organisatie in ontstaan vóór en dóór huisartsen. In 1998 opgericht door de huisartsen in de regio om ervoor te zorgen dat patiënten 24/7 terecht kunnen bij de huisarts voor spoedeisende zorg. Inmiddels zijn ze gegroeid tot een organisatie waar meer dan 800 huisartsen, basisartsen, verpleegkundig specialisten, ruim 220 triagisten en baliemedewerkers en 40 medisch chauffeurs ervoor zorgen dat de patiënt bij spoed in juiste handen is.

Taken en verantwoordelijkheden

Het beheer en onderhoud van de technische infrastructuur is uitbesteed aan IT-partners. Jij zorgt voor de inrichting hiervan en ziet waar processen verbeterd kunnen worden. Je werkt hiervoor nauw samen met gebruikers en leveranciers. Deze afstemming vindt vaak plaats in multidisciplinaire werkgroepen en projecten, maar is ook incident gedreven. Momenteel zijn ze bijvoorbeeld bezig met de implementatie van Office 365, postbrede roostering, Iprova, sociaal intranet, een digitale huisartsenpost en nieuwe documentstructuur.

De klant verwacht dat je zelfstandig op zoek gaat naar al dan niet verborgen behoefte en informatie. Je komt hierin niet in een gespreid bedje terecht en is het juist jouw taak om nieuwe processen te schrijven. Je gaat geen uitdaging uit de weg en zo wordt het jouw uitdaging om structuur aan te brengen binnen de verschillende IT processen. Daarbij heb je oog voor een optimale afstemming tussen de belangen van de verschillende partijen.

Hard skills

  • Je beschikt over HBO+ / academisch werk- en denkniveau en hebt een relevante opleiding, bijvoorbeeld HBO Business IT en Management;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in de gezondheidszorg;
  • Je ziet snel waar knelpunten zitten en kan hiervoor duidelijke processen schrijven;
  • Ervaring met LEAN en BiSl is een pré.

Soft skills

  • Je gaat systematisch, analytisch en ordelijk te werk;
  • Je woont in de omgeving van Rotterdam en kan met de fiets of het OV komen (er is geen parkeergelegenheid);
  • Je bent communicatief sterk, zowel in woord als geschrift, om goede contacten te onderhouden met collega’s, leidinggevenden, huisartsen en externe partijen;
  • Je bent integer en betrouwbaar in verband met het werken met medische gegevens;
  • Je kunt je nieuwe werkwijzen en systematiek snel eigen maken.

Deadline

15 april 2021

Referentie

1604

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Tariq Wijnants

Tariq Wijnants

Account manager / recruiter