085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Binnen het team ICT Services dat bestaat uit 4 personen ben jij hun systeembeheerder. Je bent samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor de technische infrastructuur, de besturings- en applicatiesoftware van ruim 165 werkplekken (zowel intern als telewerkplekken) en ruim 300 (virtuele) servers. Het betreft hier ‘alleen’ de werkplekken van jouw collega’s en dus niet van de klanten extern.

De klant

Vol trots maken zij al ruim veertig jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken hun software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken ze o.a. volgens de agile en LEAN methode. Bij de koffie-corner babbel je regelmatig even met collega’s, ze hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Ze zijn kritisch naar elkaar, leggen de lat hoger dan de concurrenten en vragen hun klanten of ze de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen ze samen, in een sterk teamverband. Ze helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Hun werkwaarden: Altijd Helder, Samen, Leren Loont en Persoon Gedreven zijn hierin hun leidraad.

Aanbod

 • Je mag rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. dertiende maand en een premievrij pensioen);
 • Collegialiteit en samenwerking staan voorop in de teams;
 • Volop mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingen;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en meedenken over verbeteringen;
 • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.

Taken en verantwoordelijkheden

Jij bent, met het team, verantwoordelijk voor hét technische hart en zorgt er voor dat de verschillende ICT systemen zo goed mogelijk functioneren. Je probeert problemen bij jouw collega’s te voorkomen. Mochten zich onverhoopt tóch gebruikersproblemen voordoen dan ben jij er voor de ondersteuning, los jij het op en begeleid je collega’s bij wijzigingen. Ook het uitvoeren van projecten voor onderhoud, upgrading en uitbreiding van de bestaande systeemomgeving behoren tot jouw taken. Ze zitten middenin de transitie naar cloudoplossingen. Je werkt nauw samen met de applicatiebeheerders en samen zorgen jullie voor een optimale werkwijze én output.

Om deze functie goed uit te voeren is het van belang dat je een ervaren systeembeheerder bent om de transitie naar cloudoplossingen voort te zetten. Of het nu gaat om projecten of ad hoc klussen, jij bent in staat om de werkzaamheden in goede banen te leiden. Je bent toegankelijk en behulpzaam naar je directe collega’s toe en zorgt ervoor dat de juiste prioriteiten worden gesteld en de verantwoordelijkheden goed worden belegd. Je beweegt je gemakkelijk binnen de organisatie, bent in grote mate zelfstandig en kunt snel de juiste mensen en middelen vinden om je functie goed te vervullen. Je hebt een sterk analytisch denkvermogen en vindt het een uitdaging om binnen een complexe ICT omgeving structuur aan te brengen, verbanden te leggen en de kwaliteit te bewaken. Qua persoon ben je leergierig, stressbestendig en durf je je mening te geven. Je kunt goed luisteren, bent dienstverlenend, kan adviserend optreden en je durft opbouwende kritiek te geven én te ontvangen, om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. Ook al stuit je zo nu en dan op weerstand.

Hard skills

 • MBO werk- en denkniveau, verkregen uit opleiding of ervaring;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het vlak van systeembeheer;
 • Affiniteit met applicatiebeheer is een pre;
 • Kennis van en ervaring met Microsoft Office 365 incl. SharePoint, Windows, Linux, VMware vSphere, Microsoft Intune, Hyper-V, 3PAR storage en Cisco switches;
 • Een goed analytisch vermogen om verbanden te kunnen leggen en je bent kwaliteitsbewust;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een drive om snel kwaliteit te leveren;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • In staat om voor het team de juiste prioriteiten te stellen en jouw directe collega’s hierbij te helpen.

Soft skills

 • Een goed analytisch vermogen om verbanden te kunnen leggen en kwaliteitsbewust;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een drive om snel kwaliteit te leveren;
 • In staat om voor het team de juiste prioriteiten te stellen en jouw directe collega’s hierbij te helpen.

Deadline

28 februari 2021

Referentie

1605

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Michael Koekebakker

Michael Koekebakker

Account manager / recruiter