085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Als Informatieanalist analyseer je het bedrijfsproces en de informatiestromen binnen de organisatie. Je beoordeelt veranderingen die de beheerorganisatie efficiënter helpen te werken.

De klant zoekt een ervaren professional die zin heeft om zich verder te ontwikkelen en die graag samen met zijn collega’s deze ontwikkeling gaat vormgeven!

De klant

Onze eindklant is een overheidsinstantie die verder wil professionaliseren om zijn service richting de klanten te verhogen. Hiervoor is men op zoek naar professionals die de kennis en ervaring hebben en het leuk vinden om hieraan mee te bouwen.

Taken en verantwoordelijkheden

Uit een grondige analyse komen gegevens naar voren die gebruikt worden om oplossingen voor problemen in het automatiseringsproces te ontwikkelen en/of aan te passen. De sociale en juridische gevolgen van aanpassingen worden meegenomen in de analyse om een LDL en TO in elkaar te kunnen zetten dan wel bij te dragen aan het projectinitiatieproces. Dit en de stadia er omheen, worden, over het algemeen, in teamverband opgezet, waarbij de Informatieanalist verantwoording aflegt aan het MT ICT Infrastructuur/(adjunct-) teamhoofd.

Als Informatieanalist implementeer je het ontwerp niet zelf, maar biedt je middels adviezen en schetsen de nodige ondersteuning aan de organisatie om de aanpassingen door te voeren. Zo adviseer je o.a. over de benodigde hardware, de beste manier om het informatiesysteem in te voeren en mogelijkheden om feedback over het nieuwe systeem te krijgen. In dit alles houdt je ook rekening met het budget en de wensen. Je moet dus niet alleen veel verstand hebben van ICT en informatiestromen, maar ook van de gebruikers en financiële beperkingen. Op deze manier ben jij de link tussen ICT en de organisatie.

Het team van ICT Infrastructuur is binnen de afdeling ICT verantwoordelijk voor het dagelijks operationeel beheer van alle interne en externe infrastructuur. Dit zowel op Data Center Services, Server en netwerkgebied, die binnen de organisatie worden gebruikt voor de systemen die de primaire en secundaire bedrijfsprocessen ondersteunen. Het team bestaat uit een groep gedreven en enthousiaste netwerk-/systeembeheerders die naast hun primaire operationele beheerwerkzaamheden, vanuit hun deskundigheid, hun vakinhoudelijke bijdrage leveren in wijzigingsverzoeken, projecten (o.a. Life Cycle Management) en bij nieuwe technologische ontwikkelingen ter verbetering van de dienstverlening.

Hard skills

Als Informatieanalist vragen ze het volgende van je:

Je beschikt over een afgeronde relevante ICT opleiding aangevuld met relevante trainingen en functioneert aantoonbaar op HBO niveau met minimaal 5 jaar jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een infrastructurele omgeving. Je kent je vak en vindt het vanzelfsprekend om vanuit het perspectief van continue verbetering (je kennis op peil te houden om) de omgeving te verbeteren. Verder wordt er van je verwacht dat:

 • Je beschikt over relevante technische netwerkcertificeringen, zoals Cisco CCNA/CCNP;
 • Je beschikt over relevante technische Microsoft certificeringen;
 • Je bent volledig op de hoogte van Microsoft producten/technologie en de toepassing hiervan;
 • Een continuous improvement certificering (zoals Lean Six Sigma) is een grote pré;
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met Hyper Converged Infrastructure is een grote pré.

Soft skills

 • Je hebt een proactieve en professionele werkhouding en bent zowel klant- als resultaatgericht;
 • Daarnaast laat je zien dat je beschikt over een goed ontwikkelt analytisch denkvermogen en ben je bekend met het acteren in een politiek speelveld;
 • Je kan conceptueel denken en bent innovatief;
 • Je kan uitstekend je werk organiseren en prioriteren;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een flexibele opstelling. Ook als je onder druk moet presteren;
 • Het team kan op je rekenen en je bent een gestructureerde werker die nauwkeurig het werk uitvoert. De klant hecht veel belang aan persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling als team.

Deadline

15 februari 2021

Referentie

1593

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Tariq Wijnants

Tariq Wijnants

Account manager / recruiter