085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

De afdeling Information Management & ICT ondersteunt de organisatie in security, informatiemanagement en ICT-vraagstukken. Het ICT-team binnen deze afdeling is verantwoordelijk voor ICT-projecten, -beheer en onderhoud en (functioneel) support van eindgebruikers.

Op de afdeling ben je als Senior Consultant ICT verantwoordelijk voor IT-beheer (proactief) en IT-onderhoud (reactief) van de IT-omgevingen (hard- en software) binnen je eigen domein(en) en de koppelvlakken van de domeinen van collega’s. Jouw focus zijn de front-end services (laptops, desktops, Windows, gebruikers applicaties, etc.). Naast het beheer en onderhoud van deze services, draag je zelf verantwoordelijkheid voor communicatie over technische veranderingen richting kantoor en het managen van leveranciers. Daarnaast begeleid je junior medewerkers in hun werkzaamheden. Je werkt nauw samen met de afdeling ICT Service Delivery, die verantwoordelijk is voor functioneel en technisch support van eindgebruikers, en de afdeling Information Management die verantwoordelijk is voor toepassing van ICT en informatievoorziening.

Je bent een enthousiaste, zelfstandige en proactieve professional die het leuk vindt met veel zaken tegelijkertijd bezig te zijn. Je bent nieuwsgierig, flexibel, daadkrachtig, analytisch sterk en in staat te plannen en prioriteiten te stellen. Je vindt het leuk om jezelf snel in nieuwe technieken te verdiepen en nieuwe toepassingen te bedenken. Buiten dat ben je een prettige collega om mee samen te werken en kunnen ze op je rekenen. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling en professionalisering van het team en de afdeling.

De klant

Onze eindklant is een internationaal advocatenkantoor. Zij adviseren hun cliënten volgens Nederlands, Belgisch en Luxemburgs recht. Zij hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, en New York.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je beheert en onderhoud de applicaties in jouw domein: de focus is front-end services waarbij tweede en derdelijns ondersteuning veelal gepaard gaat met begrip van de werkomgeving en toepassing van applicaties bij eindgebruikers;
 • Je neemt het voortouw in de ontwikkelingen binnen het team en de samenwerking met ICT Service Delivery en Information Management;
 • Je werkt samen met leveranciers aan (afdeling overschrijdende) projecten t.b.v. optimalisatie, beveiliging en up-to-date houden van de ICT-omgeving. Je neemt hierin een regierol: je treedt soms zelf op als projectleider maar werkt ook samen met andere disciplines of projectleiders;
 • Je bent in staat de kwaliteit van dienstverlening binnen jouw domein en het team te verhogen ter ondersteuning van de business.

Hard skills

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau (technische of bedrijfskundige informatica of gelijkwaardig);
 • Je hebt 10-15 jaar relevante werkervaring in een Multi-vendor ICT-organisatie;
 • Affiniteit met Microsoft omgevingen (Windows, M365, Intune, SQL, AD, AlwaysOn VPN) i.c.m. SAAS/cloud omgevingen;
 • Ervaring met tooling, scripting en databases;
 • Affiniteit met informatiebeveiliging, mobile devices en BYOD;
 • Ervaring met Microsoft Virtual Desktop is een pré.

Soft skills

 • Je bent van nature nieuwsgierig en oplossingsgericht;
 • Je bent analytisch en kan goed plannen/prioriteren;
 • Je bent proactief, enthousiast en hebt passie voor je vak;
 • Leidinggevende ervaring is een pré;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Deadline

19 maart 2021

Referentie

1624

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Tariq Wijnants

Tariq Wijnants

Account manager / recruiter