085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Als Azure Dataplatform Beheerder zet je je kennis in om het data-platform te doorgronden en verder te optimaliseren. Je houdt je vanzelfsprekend bezig met autorisatiemanagement, beheer van data-producten, service requests, incidenten en upgrades. Daarnaast ben je met het team ook verantwoordelijk voor het implementeren en onderzoeken van nieuwe Azure functionaliteit op het platform. Jij fungeert als inhoudelijke vraagbaak en deelt je kennis met eenieder die daarom vraagt. Omdat onze klant met veel externe leveranciers en stakeholders werkt, is het belangrijk dat je met hen ook goed contact onderhoudt.

Heb jij zin om aan de slag te gaan met Azure services, zoals Azure Data Factory, Synapse Analytics, Azure Data lakes on ondersteunende Azure services en word je er blij van om dit gestructureerd uit te rollen middels Azure DevOps pipelines? Dan zit je bij hen goed!

De klant

Onze eindklant wil een digitale organisatie worden, zodat zij haar klanten ook in de toekomst goed kan bedienen. Iedere dag werken zij dan ook hard aan de digitalisering van de services die ze bieden en de processen die deze services ondersteunen. Dit doen ze vanuit verschillende pijlers die vallen onder Datacare. De afdeling ICT zorgt voor de ruggengraat van de organisatie door alle applicaties en software te ontwikkelen, integreren en beheren. Er is zoveel te doen en nog zoveel verschil te maken, dat de grootste uitdaging vooral is om het juiste te blijven doen. Focus houden en datgene doen waarmee ze direct en indirect een bijdrage leveren aan zinnige, betaalbare zorg!

Aanbod
De klant heeft een oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste oplossingen en jouw persoonlijke groei. De klant werkt plaats- en tijdonafhankelijk en zijn ervan overtuigd dat door de juiste werk/privé balans je het langst gezond blijft. Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw unieke talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan. 

Daarnaast bieden ze jou: 

 • Een goed salaris;
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar;
 • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling.

Taken en verantwoordelijkheden

Jij hebt al een aantal jaar ervaring opgedaan op het gebied van beheer en je weet hoe het is om in een DevOps team samen te werken. Je hebt een honger naar data, kent principes van data engineering en adviseert je collega’s waar mogelijk. Je monitort op kosten en (beveiligings-)incidenten en acteert proactief. Wanneer je een interne eindgebruiker te woord staat, doe je dat in begrijpelijke taal en met geduld. Je hebt een positieve houding en denkt mee over wat de organisatie nodig heeft.

Hard skills

 • Een afgeronde relevante HBO opleiding in de richting van IT;
 • Aantoonbare kennis en ervaring met Microsoft Azure Cloud technologieën;
 • Kennis van en ervaring met SQL Server, PowerBI, Powershell en Azure DevOps;
 • Kennis van en ervaring met Azure data producten, zoals HDInsight, Databricks en Azure Synapse, is een pré;
 • Kennis van ITIL, BiSL en Agile is een pré, evenals kennis van en ervaring met zorgprocessen;
 • Certificeringen zoals Azure Administrator of Azure Cloud Solutions Architect certificering zijn een pré.

Soft skills

 • Innovatief;
 • Communicatief sterk;
 • Doorzetter;
 • Ambitieus;
 • Flexibel.

Deadline

30 mei 2021

Referentie

1680

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Tariq Wijnants

Tariq Wijnants

Account manager / recruiter