085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Als Cloud Engineer kom je te werken voor de afdeling Virtual Infrastructure. Virtual Infrastructure is een zelfstandig onderdeel die zich voornamelijk focust op het ontwerpen, implementeren, analyseren en ondersteunen van dedicated klant omgevingen. De wensen en eisen van klanten kunnen behoorlijk uiteenlopen, hier kom jij als Cloud Engineer om de hoek kijken. Door gebruik te maken van bestaande technieken, in huis ontwikkelde diensten en een enorme hoeveelheid aan verbindingen probeer je veilige, hoogwaardige en flexibele omgevingen neer te zetten, die goed aansluiten bij de wensen en eisen van de klanten, met als doel de groei van de klanten te versnellen.

De klant

Onze klant (locatie Westland) is een internet serviceprovider (ISP) met meerdere datacenters in Nederland en locaties in het buitenland. Met hun dienstverlening bedienen zij inmiddels duizenden klanten over de gehele wereld. Het is een stabiel en snelgroeiend bedrijf. Een plek waar goede ideeën worden gehoord en tot uitvoering worden gebracht zonder nodeloze vergaderingen. Zij onderscheiden zich door goede support, netwerkkwaliteit en anti-DDoS diensten. Daarnaast staan zij bekend om hun flexibiliteit en creatieve oplossingen.

Wat bieden zij?

 • Een competitief salaris;
 • 25 betaalde vakantiedagen;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleiding;
 • Gezellige en informele werksfeer (vrijdagmiddagborrels);
 • Compleet uitgeruste keuken voorzien van ontbijt en lunch;
 • Fitnessruimte inclusief personal coach.

Taken en verantwoordelijkheden

Zie ‘De opdracht’.

Hard skills

 • Ruime ervaring met VMware vSphere (High Availability, DRS, DR);
 • Ruime ervaring met iSCSI SAN-oplossingen;
 • Kennis en ervaring met Windows en Linux;
 • Ervaring met netwerk en firewall.

Pré’s

 • Ervaring met Azure, AWS en Google Cloud;
 • VMware VCP-certificering.

Soft skills

 • Enthousiast;
 • Analytisch;
 • Leergierig;

Deadline

30 mei 2021

Referentie

1669

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Michael Koekebakker

Michael Koekebakker

Account manager / recruiter