085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Vanwege ambitieuze ICT doelstellingen van de organisatie is onze klant op zoek naar een ervaren Systeembeheerder, iemand die impact wil maken en eigenaarschap toont. Je levert een belangrijke toegevoegde waarde in een team van professionals binnen de afdeling Automatisering. ICT staat hoog op de agenda in de organisatie; er wordt dan ook veel gedaan om de afdeling Automatisering steeds verder te professionaliseren en nieuwe technologieën te implementeren. De transitie naar een cloud-based omgeving is gemaakt en dit wil men verder optimaliseren. Jij kunt dus al impact maken aan de tekentafel!

De afdeling Automatisering is verantwoordelijk voor de inrichting van de ICT-processen binnen de organisatie en de daarbij horende ICT-dienstverlening. Systeembeheer, applicatiebeheer en ontwikkeling maken deel uit van deze afdeling. De afdeling bestaat momenteel uit 9 medewerkers (waarvan 1 teamleider) met elk hun eigen specialisme.

De klant

Onze eindklant is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar en zelfstandig volmachtbedrijf voor bedrijven, instellingen, branche-/beroepsorganisaties en particulieren.

Taken en verantwoordelijkheden

Je onderhoudt en verbetert primair de ICT-omgeving. Samen met jouw collega systeembeheerder zorg jij voor een optimaal functionerende werkomgeving, onderhoud je contacten met externe ICT partners en draag je zorg voor een optimale beveiliging van informatie. Je begeleidt gebruikers bij bijvoorbeeld nieuwe functionaliteiten en verzorgt indien nodig trainingen hierover. Daarnaast ondersteun je de interne gebruikers waar nodig op het gebied van automatisering en bij de faciliteiten die de gebruikers hebben. Je behandelt vragen van gebruikers en adviseert hen bij het oplossen van incidenten. Binnen de organisatie worden eigen initiatieven gewaardeerd en je hebt de vrijheid hier ook zelf vorm aan te geven. Je treedt op als projectleider van projecten binnen de afdeling Automatisering, en rapporteert hierover aan de teamleider van de afdeling.

Hard skills

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring met het beheren en implementeren van IT-infrastructuren en cloud systemen (Met name Azure, Windows Server, Active Directory);
  • Je weet (bijna) alles van Windows, Office365, SQL, Back-up, Security, netwerken en IP. Kennis van switches en firewalls zijn een pre;
  • Je kunt ICT-projecten zelfstandig uitvoeren en je denkt graag mee over de optimalisatie hiervan (ITIL).

Soft skills

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden: je bent in staat om de behoeften van gebruikers te vertalen naar functionele wensen;
  • Je bent analytisch en oplossingsgericht;
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen, neemt initiatieven en je bent dienstverlenend;
  • Je kunt je vinden in onze kerncompetenties: Betrouwbaar, No-nonsense, Onafhankelijk, Klantgericht, Deskundig en Persoonlijk.

Deadline

30 juni 2021

Referentie

1708

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager