085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Als System Engineer Office Automation ben je een (welkom) lid van het System Management Team dat de complete werkplekinfrastructuur beheert. Dat omvat een forse hoeveelheid devices en oplossingen: 700 Macs, 2500 Windows laptops, 1000 iOS devices, Active Directory, Azure AD, telefonie, printers, VDI omgeving en diverse generieke applicaties, zoals Microsoft Office 365. Ook de ‘mensen waar je het voor doet’ verschillen sterk. Denk aan 700 ‘hardcore’ techies die het retail platform (door)ontwikkelen, maar ook aan collega’s binnen marketing of logistiek.

De klant

Onze klant is een grote speler binnen de retail waarbij service- en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. In de huidige dynamische e-commerce wereld wordt er veel nagedacht en ontwikkeld over nieuwe manieren van werken om de huidige innovatiekracht te kunnen behouden, zelfs in een steeds groter groeiende organisatie. Multidisciplinair samenwerken, efficiëntie, autonomie en ondernemerschap vormen het uitgangspunt van deze manieren van werken.

Taken en verantwoordelijkheden

Het team (6 collega’s) is verdeeld over de volgende aandachtsgebieden: User zoomt in op generieke applicaties en toegangsmethodes als Single Sign-on en PingID. Server pakt backend systemen op, inclusief VMware ESXi en storage. Hoewel je ook opduikt bij andere afdelingen wordt Server je thuishonk. Dat betekent dat je Servers, Storage, Hypervisor en de KA applicaties onder je hoede neemt. Het team draagt zorg voor de fundering van het KA landschap. De omgeving is High Availability en wordt keurig geback-upt. Alle applicaties die gehost worden zijn up-to-date en veilig. In bredere zin ben je onderdeel van Office Automation, waaronder ook de Servicedesk valt die vragen van collega’s beantwoordt. Indien men daar niet in slaagt, dan kijkt men naar jou voor inspiratie. Uiteraard koppel je jouw oplossing naar Servicedesk collega’s terug, zodat incidenten eenmalige gebeurtenissen blijven. Goed om te weten: aan de afdeling zijn een Product Owner en een Innovation Lead gekoppeld. Zij connecten met collega’s van andere afdelingen en inventariseren hun wensen en cruciale input voor jouw technische oplossingen.

 

Hard skills

 • HBO werk- en denkniveau, verkregen uit opleiding of ervaring;
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring op het vlak van systeembeheer;
 • De nodige kennis met het beheren van een Windows infrastructuur, o.b.v. de laatste OS-en (Windows Server 2016 of hoger). En daarnaast VmWare/vSphere kennis. Iemand die het ook belangrijk vind dat het beheer van de servers goed ingericht is, en dat dit ook netjes bijgehouden wordt, qua bijv. patching van hard- en software;
 • Kennis van server hardware (HP) en beheerprocessen, antivirus, backup & restore en VMware Horizon View;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Soft skills

 • We zoeken Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, een aanpakker. Maar ook iemand die kritisch is op de processen en hier graag verbeteringen in doorvoert. Tevens help je collega’s om op een hoger niveau te komen.
 • Een sociaal persoon, met een dienstverlenend karakter, die het leuk vind om samen te werken;
 • In staat om voor het team de juiste prioriteiten te stellen en jouw directe collega’s hierbij te helpen;
 • Communicatieve skills met een pragmatische aanpak;
 • Makkelijk te benaderen en behulpzame teamgenoot;
 • Je wordt geacht om na 6 maanden bij toerbeurt mee te draaien in waakdiensten.

Deadline

30 juni 2021

Referentie

1703

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager