085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Ben jij ervaren in het bouwen en onderhouden van een Microsoft infrastructuur en vind je het een uitdaging om nieuwe technologie toe te passen bij klanten? Ben jij in staat om zelfstandig netwerk/server/cloud omgevingen te implementeren en te migreren? Acteer jij graag als het aanspreekpunt naar klanten, ben jij sterk servicegericht en kun je je goed inleven in de behoeften van een klant?

De klant

Onze opdrachtgever is een dienstverlener die diensten ontzorgt door het leveren van ICT gerelateerde oplossingen. Hierbij moet je denken aan telefonie, web- en cloud-oplossingen en gerelateerde ICT oplossingen.

Taken en verantwoordelijkheden

Als netwerk- en systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren van netwerken en het ontzorgen van klanten bij de realisatie van projecten. Je bedenkt oplossingen met de klant en lost 2e en 3e lijns storingen op. Je communiceert met de klanten op een professionele wijze. Je draagt bij aan een langdurige relatie met de klant. Je bent op de hoogte van onze oplossingen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering en infrastructuren.

Hard skills

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring in dit vakgebied;
 • Zelfstandigheid bij de implementatie en uitvoering van projecten;
 • Kennis en aantoonbare vaardigheid in het monitoren, beheren en onderhouden van VMware, Hyper-V, Windows Server, Windows 7 / 8 / 10, MS Exchange, Remote Desktop Services van Microsoft netwerken en bekende clouddiensten waaronder Office 365;
 • Kennis en aantoonbare vaardigheid in het monitoren, beheren en onderhouden van routers, switches, firewalls en WiFi oplossingen;
 • Kennis en ervaring bij het monitoren, beheren en onderhouden van HPE Server, Network en Storage configuraties;
 • Kennis en ervaring met betrekking tot de volgende diensten is een pré: Hosted IP Telefonie en Azure.

Soft skills

 • Klantgerichtheid en een professionele houding;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Bezit van rijbewijs B.

Deadline

30 juni 2021

Referentie

1698

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager