085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Als functioneel beheerder ben je de linking pin tussen de gebruikers en de systemen. Dat levert je een breed en afwisselend pakket aan werk op, van het bewaken van de continuïteit van de informatievoorziening, het toetsen en testen van nieuwe of gewijzigde systemen tot het voorbereiden van transities. Met de vaak unieke systemen is dat al een mooie kluif, zeker omdat je daarbij ook de contacten onderhoudt met interne en externe leveranciers. En dat is niet het enige.

Je bent een betrouwbaar aanspreekpunt voor de medewerkers van de gemeente. Op een klantgerichte en probleemoplossende manier zorg je ervoor dat zij het beste uit de systemen kunnen halen, met zo min mogelijk gedoe. Handleidingen, voorlichting en de beantwoording van vragen zijn daarbij jouw belangrijkste hulpmiddelen.

Voor het – vanuit jouw ervaring en expertise – deelnemen aan projecten draai je je hand óók niet om.

Men werkt met het Agile principe, waarbij men snel en effectief wil inspelen op veranderingen die van buiten op ze afkomen en waarbij de tevredenheid van de klant altijd voorop staat, mét het oog ook op het welzijn van de medewerkers. Ze werken daarbij in multidisciplinaire teams.

De klant

Onze eindklant is een gemeentelijke instelling waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Men is van plan om  de dienstverlening te verbeteren en ervoor te zorgen dat de inwoners beter geholpen worden. Hierbij is het van essentieel belang dat de informatiesystemen op orde zijn.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Zie ‘De opdracht’.

Hard skills

 • Als functioneel beheerder ben je zowel in de diepte (technische vaardigheden en kennis) als in de breedte (soft- en business skills) onderlegd. Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde HBO opleiding Informatietechnologie, Technische Bedrijfskunde of Informatica en Informatiekunde;
  • Kennis van en ervaring met geografische informatiesystemen zoals: GEONIS, RABORB en GISIB;
  • Kennis als actieve gebruiker van en affiniteit met o.a.: BiSL, ITIL-processen, Topdesk, Jira en SCRUM;
  • Ervaring met Agile werken waarbij je goed in staat bent om buiten het kader van je eigen expertise te kunnen kijken en als team te redeneren en te groeien in effectiviteit;
  • Effectief samenwerken met collega’s van zowel je eigen expertise als daarbuiten gaan jou natuurlijk af.

Soft skills

 • Communiceren gaat je makkelijk af, je bent klantgericht en schakelt op een snelle en natuurlijke manier tussen allerlei niveaus binnen en buiten de organisatie maar bent ook sterk in het delen van informatie en je kunt inspelen op behoeften van de gebruikersorganisatie.

  Je staat stevig in je schoenen en wilt graag samen met je collega’s resultaten behalen.

Deadline

30 november 2021

Referentie

1769

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager