085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Als functioneel beheerder ben je de linking pin tussen de gebruikers en de systemen. Dat levert je een breed en afwisselend pakket aan werk op, van het bewaken van de continuïteit van de informatievoorziening, het toetsen en testen van nieuwe of gewijzigde systemen tot het voorbereiden van transities. Met de vaak unieke systemen is dat al een mooie kluif, zeker omdat je daarbij ook de contacten onderhoudt met interne en externe leveranciers. En dat is niet het enige.

Door het vernieuwen van applicaties en steeds meer koppelen van systemen is er behoefte ontstaan aan aanvulling op de kennis van koppelvlakken en webservices. Deze koppelvlakken moeten ook uitvoerig getest worden met de ketenpartners.

Jij bent gewend om zonder veel gedoe te werken aan handleidingen, voorlichting en de beantwoording van vragen. In de waardering van je collega’s, scoor jij hoog.

Men werkt met het Agile principe, waarbij men snel en effectief wil inspelen op veranderingen die van buiten op ze afkomen en waarbij de tevredenheid van de klant altijd voorop staat, mét het oog ook op het welzijn van de medewerkers. Ze werken daarbij in multidisciplinaire teams.

De klant

Onze eindklant is een gemeentelijke instelling waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Men is van plan om  de dienstverlening te verbeteren en ervoor te zorgen dat de inwoners beter geholpen worden. Hierbij is het van essentieel belang dat de informatiesystemen op orde zijn.

Taken en verantwoordelijkheden

Zie ‘De opdracht’.

 

Hard skills

 • Als functioneel beheerder ben je zowel in de diepte (technische vaardigheden en kennis) als in de breedte (soft- en business skills) onderlegd. Daarnaast beschik je over:

  • Een (afgeronde) HBO opleiding Informatietechnologie, Technische Bedrijfskunde of Informatica en Informatiekunde;
  • Kennis van of ervaring met koppelvlakken met behulp van webservices voor het maken en onderhouden van deze koppelingen met diverse systemen;
  • Kennis van of ervaring met data integratie met onder andere SOAP, XML, JSON of REST berichten;
  • Kennis van SQL, packages, procedures en de tools die daarvoor worden ingezet; Oracle SQL Developer of PLSQL;
  • Ervaring met Agile/SCRUM werken waarbij je goed in staat bent om buiten het kader van je eigen expertise te kunnen kijken en als team te redeneren en te groeien in effectiviteit.

Soft skills

 • Communiceren gaat je makkelijk af, je bent klantgericht en schakelt op een snelle en natuurlijke manier tussen allerlei niveaus binnen en buiten de organisatie maar bent ook sterk in het delen van informatie en je kunt inspelen op behoeften van de gebruikersorganisatie.

  Je staat stevig in je schoenen en wilt graag samen met je collega’s resultaten behalen.

Deadline

30 november 2021

Referentie

1770

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager