085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Als Enterprise Architect ben je verantwoordelijk voor de afstemming en samenhang met elkaar (architectuurontwerp) van alle informatiesystemen zodat de organisatie ten allen tijde snel in kan spelen op de veranderingen in de markt en daarmee de wendbaarheid vergroot.

Aan de hand van de strategie, beleidsuitgangspunten, architectuurprincipes maak je een roadmap voor de komende jaren om de doelstellingen te gaan realiseren. Je stelt processen op, verbetert de huidige processen om de end-to-end oplossing te optimaliseren. Je beheert het programma-, project-, en portfoliomanagement en zorgt ervoor dat functionele specificaties in oplossingsontwerpen die de architectuur onderbouwen.

De klant

De opdrachtgever is een grote retailer die zeer bekend is in de Benelux. De succesformule kenmerkt zich door een zeer uitgebreid assortiment, hoge kwaliteit en een verregaande service.

Bij de opdrachtgever heerst een familiaire cultuur die ervoor zorgt dat iedereen support levert omdat zij weten waar ze het voor doen. Je krijgt een uitdagende en verantwoordelijke functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Hiervoor bieden zijn ook meerdere cursussen direct zelf online aan.

Taken en verantwoordelijkheden

Je geeft functioneel leiding aan een team van IT professionals en bent dus verantwoordelijk voor de samenhang van de informatiesystemen in de organisatie. Daarnaast adviseer je over best practices en procesmethodologie in de markt. Uiteindelijke willen ze maar één ding: dat de informatiesystemen goed op elkaar zijn afgestemd en jij daarmee bijdraagt aan een soepel bedrijfsproces.

Hard skills

  • Je bent analytisch, gestructureerd, sociaal en punctueel;
  • Je beschikt over goede communicatieve en leidinggevende/coachende vaardigheden;
  • Je hebt deskundigheid op het gebied van bedrijfsapplicatie- en portfoliomanagement, alsmede op het gebied van bedrijfsarchitectuurtools en -methodologieën (bijv. TOGAF);
  • Je beschikt over gedetailleerde kennis van functionele supply chain-mogelijkheden zoals ERP/MRP;
  • Ook neem je deskundigheid mee op het gebied van diverse toonaangevende IT-standaardtools zoals SAP, Oracle, Salesforce, enz.;
  • ITIL en Prince II, Scrum of Agile zijn een tweede natuur van je.

Soft skills

  • Oplossend vermogen;
  • Energiek;
  • Teamplayer.

Deadline

30 september 2021

Referentie

1771

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Dennis Ouwerling

Dennis Ouwerling

Account manager / recruiter