085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Jij zoekt nieuwe klanten new business en weet deze te overtuigen zodat jij hen beter kan helpen om meer uit hun IT te halen dankzij de inzet van moderne Microsoft Cloud technologie. Jij onderhoudt daarnaast de relatie met je klanten en zorgt dat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en je probeert gezamenlijk extra waarde cross selling te creëren. Daarnaast is het bijzonder prettig als jij een goed netwerk hebt of weet op te bouwen met leveranciers en partners.

Uiteraard gaat het er vooral om dat jij kansen ziet! Jij hebt dusdanig voelsprieten dat jij aanvoelt welke klanten klaar zijn voor een volgende stap, dat jij snapt welke uitdagingen een klant heeft en weet hoe jij hierin een oplossing kan bieden. Om het spannend te maken, verwachten ze ook nog van je dat jij scherp onderhandelt, zodat je voor alle partijen de beste deal eruit sleept.

De klant

Onze eindklant heeft zeventig gepassioneerde collega’s in dienst en zijn al meer dan veertig jaar één van de meest moderne serviceproviders van Nederland. Met hun betrouwbare en slimme IT creëren ze blijvende waarde voor hun klanten. Dankzij hun moderne Microsoft cloud- en werkplekoplossingen ervaren de klanten van hen wat digitaal kan betekenen. Hierdoor zijn ze in staat om blijvend te innoveren en genieten ze dagelijks van een service met een glimlach.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Jij gaat new business klanten zoeken en maken;
 • Jij gaat de nieuwe klanten overtuigen over de moderne Microsoft oplossingen zoals modern samenwerken met MS Teams, moderne werkplekken met Virtual desktops, moderne serverlandschappen van Azure Cloud, moderne werkplekken anywhere en anytime, en veiligheid en informatiebeveiliging;
 • Mogelijke kansen spotten en optimaal benutten door om te zetten tot het closen van nieuwe klanten.

Hard skills

 • HBO of academisch denk- en werkniveau;
 • Een bewezen trackrecord met cloud oplossingen, moderne werkplekken en managed services;
 • Kennis van en ervaring met cloud oplossingen, moderne werkplekken en managed services;
 • Aantoonbare ervaring met het verkopen van recurring diensten uit het dienstenportfolio via contractvormen.

Soft skills

 • Een uitmuntend commercieel gevoel om kansen op korte en lange termijn af te wegen;
 • Hunter met new business kwaliteiten;
 • Consultatieve selling ervaring in complexe Microsoft Solutions;
 • Affiniteit met ontwikkelingen op het gebied van cloud transformatie, informatieveiligheid, moderne werkplek en business innovatie;
 • Uitmuntende netwerk skills. Dus vooral niet bang om nieuwe contacten op te doen en uit te bouwen;
 • Een goed luisterend oor en de capaciteiten om als bruggenbouwer tussen technologie en business te acteren;
 • Sterke communicatieve vaardigheden waarmee je commitment van personen en teams creëert en versterkt;
 • Een hoge mate van zelfstandigheid en een hoge gunningsfactor.

Deadline

30 november 2021

Referentie

1661

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Partrick Moerkerken

Partrick Moerkerken

Account manager / recruiter