085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Als beheerder netwerken en firewall werk je in een team van ca. 15 enthousiaste specialisten die verantwoordelijk zijn voor de server-, storage- en netwerkinfrastructuur. Samen met twee andere netwerkbeheerders zorg je voor een uitstekend beheerd en beschreven netwerk. Jij kunt niet alleen netwerken inrichten, firewalls configureren en werkplek-, applicatie- en serverbeheer ondersteunen maar je handelt ook deskundig bij netwerkverstoringen. Je hebt als netwerkbeheerder natuurlijk een passie voor geavanceerde technologie en het beheer daarvan.

Daarnaast heb je een enorme creativiteit als het gaat om het vinden van oplossingen voor technische complexe netwerkproblemen.

De klant

Onze eindklant is een zorginstelling die passende zorg bied aan haar patiënten. Zij bieden een compleet zorgaanbod om de patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn en gebruiken daar de beste middelen voor. Innovatie, gastvrijheid en samenwerking dragen bij aan het realiseren van deze missie.

Men zet stevig in op digitalisering van de zorg. Men ziet investeringen in digitalisering als de weg voorwaarts om de zorg beschikbaar en betaalbaar te houden. Inzet van moderne technologie om de zorgprocessen te optimaliseren maakt onderdeel uit van de kern van de strategie. De komende jaren zal men flink in het verder door ontwikkelen van de informatiehuishouding. Men zet daarom de komende jaren ook in op het versterken en uitbreiding van het cluster Informatisering & Automatisering (I&A). De afdelingen binnen dit cluster werken nauw samen met medewerkers aan het verbeteren van de zorg.

Taken en verantwoordelijkheden

Los van je beheertaken neem je actief deel aan projecten. In eerste instantie zullen dit voornamelijk ICT projecten zijn ter vernieuwing en verbetering van de infrastructuur in al zijn facetten. Een belangrijke factor hierbij is dat men een duidelijke visie heeft met betrekking tot digitalisering en dat het de aankomende jaren innovatie als een speerpunt heeft gekozen. Afhankelijk van je senioriteitsniveau wordt je ook betrokken in de realisatie van projecten binnen de gebruikersorganisatie. Binnen deze projecten vorm je een onmisbare schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT.

Hard skills

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als beheerder in een complexe ICT omgeving;
  • Je hebt een geldige CCNA certificering;
  • Je hebt kennis van routers en switches (Cisco) en van (Palo Alto en Cisco) firewalls;
  • Je hebt kennis van Cisco IOS, Nexus OS, OSPF, ACL’s en VRF-Lite;
  • Je hebt kennis van Cisco ISE, Infoblox, F5 (ltm/apm), 802.1X en VMware NSX of je bent bereid hier een opleiding voor te volgen;
  • Je hebt kennis van de basisprincipes van ITIL en je bent bewust van securitymaatregelen.

Soft skills

  • Je hebt een klantgerichte en proactieve houding, je bent communicatief vaardig en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent bereid om, bij toerbeurt, buiten kantooruren beschikbaar te zijn voor zowel changes als storingsdiensten.

Deadline

30 november 2021

Referentie

1697

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager