085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Als beheerder Server & Storage ben je onder andere verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en het ongestoord functioneren van de ICT-infrastructuur.

 

De klant

Onze eindklant is een zorginstelling die passende zorg bied aan haar patiënten. Zij bieden een compleet zorgaanbod om de patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn en gebruiken daar de beste middelen voor. Innovatie, gastvrijheid en samenwerking dragen bij aan het realiseren van deze missie.

Men zet stevig in op digitalisering van de zorg. Men ziet investeringen in digitalisering als de weg voorwaarts om de zorg beschikbaar en betaalbaar te houden. Inzet van moderne technologie om de zorgprocessen te optimaliseren maakt onderdeel uit van de kern van de strategie. De komende jaren zal men flink in het verder door ontwikkelen van de informatiehuishouding. Men zet daarom de komende jaren ook in op het versterken en uitbreiding van het cluster Informatisering & Automatisering (I&A). De afdelingen binnen dit cluster werken nauw samen met medewerkers aan het verbeteren van de zorg.

Taken en verantwoordelijkheden

Je voert wijzigingen door op de complexe en omvangrijke Microsoft-, storage- en VMware platformen die uiteraard 24×7 beschikbaar moeten zijn. Hierbij is affiniteit hebben met zaken zoals SDDC, VMware Cloud  Foundation en Automation essentieel. Informatiebeveiliging en privacy is jouw aandachtsgebied en je bent nauw betrokken bij operationele securityprocessen.

Naast beheertaken neem je actief deel aan projecten. Dit zullen, afhankelijk van je senioriteitsniveau, voornamelijk klantprojecten zijn ter vernieuwing en verbetering van de applicaties in al zijn facetten. Binnen deze projecten vorm je een onmisbare schakel tussen de gebruikersorganisatie, de leveranciers en ICT.

Hard skills

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een complexe ICT omgeving;
 • Je hebt aantoonbare kennis/certificaten van virtualisatietechnologie (VMWare) en Microsoft platformen;
 • Je hebt kennis van en ervaring met:
  • Microsoft Server (OS, AD, SCCM, SCOM);
  • Microsoft 365;
  • Vmware (vSphere, Horizon, vRealize, SDDC, Cloud Foundation en Automation);
  • Netwerk virtualisatie (VMWare NSX);
  • Firewalls (ASA/Palo Alto);
  • Security producten (Palo Alto XDR, McAfee);
  • Back-up oplossingen (Cohesity);
  • Storage oplossingen (Dell EMC).
 • Je hebt kennis van de basisprincipes van ITIL en je bent bewust van securitymaatregelen.

Soft skills

 • Je hebt een klantgerichte en proactieve houding en je bent communicatief vaardig;
 • Je bent bereid om, bij toerbeurt, buiten kantooruren beschikbaar te zijn voor zowel changes als storingsdiensten.

Deadline

30 november 2021

Referentie

1696

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager