085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Als Senior Virtualisatie Specialist werk je in een team van enthousiaste specialisten en ben je verantwoordelijk voor de (virtuele) Desktop en pak je de communicatie naar je stakeholders op.

De klant

Onze eindklant is een zorginstelling die passende zorg bied aan haar patiënten. Zij bieden een compleet zorgaanbod om de patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn en gebruiken daar de beste middelen voor. Innovatie, gastvrijheid en samenwerking dragen bij aan het realiseren van deze missie.

Men zet stevig in op digitalisering van de zorg. Men ziet investeringen in digitalisering als de weg voorwaarts om de zorg beschikbaar en betaalbaar te houden. Inzet van moderne technologie om de zorgprocessen te optimaliseren maakt onderdeel uit van de kern van de strategie. De komende jaren zal men flink in het verder door ontwikkelen van de informatiehuishouding. Men zet daarom de komende jaren ook in op het versterken en uitbreiding van het cluster Informatisering & Automatisering (I&A). De afdelingen binnen dit cluster werken nauw samen met medewerkers aan het verbeteren van de zorg.

Taken en verantwoordelijkheden

Jij kunt niet alleen nieuwe images bouwen, applicaties virtualiseren of aanbieden via AppVolumes, testen en uitrollen via SCCM maar je handelt ook zelfstandig en deskundig bij verstoringen. In deze rol heb je natuurlijk een passie voor geavanceerde technologie en het beheer daarvan. Daarnaast heb je een enorme creativiteit als het gaat om het vinden van oplossingen voor technische complexe Desktop-problemen in samenhang met de geïmplementeerde zorgapplicaties.

Aanvullend op je dagelijkse werkzaamheden neem je actief deel aan interessante en uitdagende projecten. In eerste instantie zullen dit voornamelijk ICT-projecten zijn ter vernieuwing en verbetering van de infrastructuur. Afhankelijk van je senioriteitsniveau wordt je ook betrokken in de realisatie van projecten binnen de gebruikersorganisaties. Binnen deze projecten vorm je een onmisbare schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT.

Hard skills

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als beheerder in een complexe ICT-omgeving;
 • Je hebt kennis van, en ervaring met de volgende tools:
  • Environment management via VMware DEM;
  • VMware AppVolumes, VMware ThinApp en VMWare Horizon;
  • Office 365 en Active Directory Beheer;
  • Microsoft Windows 10 & Microsoft SCCM;
  • Powershell Scripting & Automation;
  • Igel / Linux (pre).
 • Je hebt kennis van de basisprincipes van ITIL en je bent bewust met securitymaatregelen.

Soft skills

 • Je hebt een klantgerichte en proactieve houding, je bent communicatief vaardig en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent bereid om, bij toerbeurt, buiten kantooruren beschikbaar te zijn voor zowel changes als storingsdiensten.

Deadline

30 december 2021

Referentie

1698

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager