085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Binnen de afdeling (11 professionals) ben je verantwoordelijk voor het beheren van de werkstations, interne infrastructuur en systemen. Dankzij jou kunnen de medewerkers op een veilige en betrouwbare manier hun werk uitvoeren en staan de systemen als een huis. Daarnaast participeer je binnen de organisatie bij diverse projecten. Je kunt hierbij denken aan de ontwikkeling van een schaalbaar anti-DDoS cluster, het ontwikkelen van een monitoringsplatform en het ontwikkelen van systemen.

De klant

Onze klant is een internet serviceprovider (ISP) met meerdere datacenters in Nederland en locaties in het buitenland. Met hun dienstverlening bedienen zij inmiddels duizenden klanten over de gehele wereld. Het is een stabiel en snelgroeiend bedrijf. Een plek waar goede ideeën worden gehoord en tot uitvoering worden gebracht zonder nodeloze vergaderingen. Zij onderscheiden zich door goede support, netwerkkwaliteit en anti-DDoS diensten. Daarnaast staan zij bekend om hun flexibiliteit en creatieve oplossingen.

Taken en verantwoordelijkheden

Zie ‘De opdracht’.

Hard skills

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als systeembeheerder of een vergelijkbare functie;
  • Algemene ICT hardware kennis en een sterke affiniteit met de IT;
  • Kennis van Office 365, Windows Server en Linux;
  • Kennis van VMware en Firewalls;
  • Kennis van IP-netwerken.

Soft skills

  • Je bent communicatief sterk en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Deadline

30 november 2021

Referentie

1709

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Ben Wijnants

Ben Wijnants

Sales manager