085-8770636 info@newyobs.nl

De opdracht

Met jouw kennis, kunde en vooral passie ben jij diegene die onze opdrachtgever en haar klanten helpt op het gebied van Microsoft 365. Je adviseert en ondersteunt haar klanten bij de inrichting, migratie en verdere ontwikkeling van het Microsoft 365 platform. Hierbij gaan ze uiteraard verder dan alleen Exchange Online. Onze opdrachtgever en haar klanten verwachten een expert die ook begrijpt hoe SharePoint, OneDrive, Teams, Azure Apps en Azure AD werkt. Om het nog mooier te maken: moet je ook nog meedenken over de standaarden, nadenken over hoe ze de Microsoft 365 omgevingen nog veiliger kunnen maken en ze verwachten dan ook nog dat je in staat bent om het een beetje lekker uit te leggen als de klanten vragen hebben.

De klant

Onze eindklant, een Microsoft service provider partner, veroverde sinds 1980 marktaandeel met baanbrekende connectiviteitsoplossingen en duizenden computers voorzien van modems, en zijn inmiddels getransformeerd tot een toonaangevende managed service provider. Het maakt voor onze klant dan ook niet uit of zij werken vanuit een eigen datacenter, de publieke Cloud of een combinatie van beide (hybride). Zij zijn in staat om IT om te zetten in blijvende waarde. Dit doen ze door te werken met de nieuwste moderne werkplekkentechnieken, dankzij een jarenlange relatie met de beste leveranciers en vooral door te investeren in hun medewerkers.

Taken en verantwoordelijkheden

 • In het dagelijks werk zul je je met name bezighouden met innovatieve projecten, waarbij klanten vanuit een bestaande omgeving migreren naar Microsoft 365 of (en dat komt steeds vaker voor) klanten die al Microsoft 365 hebben verder ontwikkelen zodat het maximale uit de omgeving wordt gehaald;
 • Afhankelijk van de situatie ga je je ook bezighouden met het vastleggen van een eisen en wensenoverzicht, de vertaling naar een technische en/of functionele inrichting, het inrichten van de nieuwe omgeving of oplossing en/of het leveren van nazorg na het live gaan;
 • Uiteraard stopt het daar niet. Ze verwachten van je dat je je blijft ontwikkelen en continu blijft nadenken over hoe dingen sneller, slimmer en beter kunnen.

Hard skills

 • SharePoint Online (voornamelijk voor het gebruik van file-opslag);
 • Teams (ervaring met Teams Phone system is een pre);
 • Exchange Online;
 • Endpoint Manager (Intune, Autopilot);
 • Azure Virtual Desktop;
 • Azure Active Directory;
 • Azure AD Connect;
 • Powershell;
 • Windows 10/11;
 • Security binnen Microsoft 365;
 • Conditional Access;
 • Microsoft Defender for Endpoint/Office;
 • MAM en MDM implementaties;
 • Governance uitwerken en implementeren voor 365 omgevingen.

Soft skills

 • Een open mind en een honger naar nieuwe technologie; 
 • Communicatief vaardig in de Nederlandse taal; 
 • Ervaring met werken in agile teams; 
 • Een hoge mate van zelfstandigheid; 
 • Passie en energie (en een beetje humor).

Deadline

30 januari 2021

Referentie

1768

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de persoon hiernaast. Vul de velden in, of bel 085-8770636, of mail naar info@newyobs.nl.

Patrick Moerkerken

Patrick Moerkerken

Account manager / recruiter